Sezamowe kotlety z soczewicy i fasoli adzuki

Lunch, Obiad, Kolacja
Łatwy
70 min
3

Kotlety powstały w ramach eksperymentu. Są bardzo sycące. Za sprawą fasoli i soczewicy wychodzą trochę suche, dlatego polecam je podawać z sosem lub sałatką. Kotlety są dobrym źródłem białka roślinnego. 

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

Oleje Świata

Linia Oleje Świata to oleje wysokiej jakości powstające ze starannie wyselekcjonowanych nasion i owoców. Samo zdrowie zamknięte w małej buteleczce.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej z ostropestu tłoczony na zimno

Olej z ostropestu tłoczony na zimno

Olej arachidowy nierafinowany

Olej arachidowy nierafinowany

Olej z lnianki

Olej z lnianki

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję