Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Śniadanie, Kolacja
Łatwy
15 min
2

Składniki potrzebne do przygotowania pasty jajecznej ze szczypiorkiem:

  • 2 jajka ugotowane na twardo,
  • 6 łyżeczek jogurtu naturalnego – 30 ml,
  • łyżka oleju lnianego LenVitol® – 15 ml,
  • łyżka pokrojonego szczypiorku – 15 g,
  • łyżeczka lnu mielonego Oleofarm® – 5 g,
  • sól, pieprz do smaku.

Przygotowanie pasty jajecznej ze szczypiorkiem:

Ugotowane jajka na twardo drobno pokroić, dodać jogurt naturalny, olej lniany, len mielony i szczypiorek, następnie całość wymieszać. Przyprawić szczyptą soli i pieprzu.

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

LenVitol

Produkty o bardzo dużej zawartości kwasów tłuszczowych omega-3, które odgrywają ważną rolę w naszym organizmie, regulując wiele procesów.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej słonecznikowy tłoczony na zimno

Olej słonecznikowy tłoczony na zimno

Olej arachidowy nierafinowany

Olej arachidowy nierafinowany

Olej krokoszowy tłoczony na zimno

Olej krokoszowy tłoczony na zimno

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję