Dip chrzanowy na bazie majonezu lnianego

Łatwy
5 min
4

Składniki:

  • 6 łyżek majonezu z oleju lnianego LenVitol,
  • sok z jednej cytryny,
  • 1 łyżka chrzanu – 15 g.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dobrze wymieszać ze sobą, aby powstał gęsty sos. Dip można podawać z wcześniej upieczonym schabem lub z warzywami.

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

Oleje Świata

Linia Oleje Świata to oleje wysokiej jakości powstające ze starannie wyselekcjonowanych nasion i owoców. Samo zdrowie zamknięte w małej buteleczce.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej z pestek winogron rafinowany

Olej z pestek winogron rafinowany

Olej z wiesiołka

Olej z wiesiołka

Olej z awokado tłoczony na zimno

Olej z awokado tłoczony na zimno

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję