Dip chrzanowy na bazie majonezu lnianego

Łatwy
5 min
4

Składniki:

  • 6 łyżek majonezu z oleju lnianego LenVitol,
  • sok z jednej cytryny,
  • 1 łyżka chrzanu – 15 g.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki dobrze wymieszać ze sobą, aby powstał gęsty sos. Dip można podawać z wcześniej upieczonym schabem lub z warzywami.

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

LenVitol

Produkty o bardzo dużej zawartości kwasów tłuszczowych omega-3, które odgrywają ważną rolę w naszym organizmie, regulując wiele procesów.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej z ostropestu tłoczony na zimno

Olej z ostropestu tłoczony na zimno

Olej kukurydziany z pierwszego tłoczenia virgin

Olej kukurydziany z pierwszego tłoczenia virgin

Olej z lnianki

Olej z lnianki

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję