Sezamowe kotlety z soczewicy i fasoli adzuki

Lunch, Obiad, Kolacja
Łatwy
70 min
3

Kotlety powstały w ramach eksperymentu. Są bardzo sycące. Za sprawą fasoli i soczewicy wychodzą trochę suche, dlatego polecam je podawać z sosem lub sałatką. Kotlety są dobrym źródłem białka roślinnego. 

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

LenVitol

Produkty o bardzo dużej zawartości kwasów tłuszczowych omega-3, które odgrywają ważną rolę w naszym organizmie, regulując wiele procesów.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej arachidowy nierafinowany

Olej arachidowy nierafinowany

Olej lniany tłoczony na zimno

Olej lniany tłoczony na zimno

Olej z awokado tłoczony na zimno

Olej z awokado tłoczony na zimno

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję