Dip szpinakowy z olejem lnianym

Łatwy
5 min
4

Składniki:

  • garść szpinaku,
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego – 30 g,
  • 1 łyżka oleju lnianego LenVitol – 15 g,
  • pieprz i oregano.

Przygotowanie:

Wszystkie składniki zmiksować ze sobą w blenderze. Można dodać do smaku pieprz oraz oregano.

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

LenVitol

Produkty o bardzo dużej zawartości kwasów tłuszczowych omega-3, które odgrywają ważną rolę w naszym organizmie, regulując wiele procesów.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej ryżowy rafinowany

Olej ryżowy rafinowany

Olej z pestek dyni tłoczony na zimno

Olej z pestek dyni tłoczony na zimno

Olej z wiesiołka

Olej z wiesiołka

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję