Truskawkowa kremowa pasta jogurtowa

Deser
Łatwy
5 min
2

Składniki potrzebne do truskawkowej kremowej pasty jogurtowej:

  • Chudy twaróg – 125 g,
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego 0% – 30 ml,
  • Świeże lub mrożone truskawki – 100 g,
  • 1 łyżka oleju lnianego LenVitol ® – 15 ml,
  • 1 łyżka miodu – 15 ml,
  • Sezonowe owoce do dekoracji.

Przygotowanie truskawkowej kremowej pasty jogurtowej:

Wszystkie składniki zblendować na gładką masę. Przełóż do płaskiego naczynia i udekoruj sezonowymi owocami.

Zdrowe tłuszcze

Niektóre rodzaje tłuszczów nie tylko nam nie szkodzą, ale wręcz korzystnie wpływają na nasze zdrowie. Dowiedz się gdzie je znaleźć i jak korzystać z ich pozytywnego działania w swojej diecie.

Zobacz artykuły i przepisy

LenVitol

Produkty o bardzo dużej zawartości kwasów tłuszczowych omega-3, które odgrywają ważną rolę w naszym organizmie, regulując wiele procesów.

Dowiedz się więcej

Poznaj nasze produkty

Olej z orzechów włoskich Virgin

Olej z orzechów włoskich Virgin

Olej słonecznikowy tłoczony na zimno

Olej słonecznikowy tłoczony na zimno

Olej kukurydziany z pierwszego tłoczenia virgin

Olej kukurydziany z pierwszego tłoczenia virgin

Strona korzysta z plików cookies. Są to pliki pozwalające na korzystania z narzędzi analitycznych, marketingowych oraz społecznościowych. Szczegóły znajdują się w polityce prywatności.

Rozumiem i akceptuję